Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

משהו טעים ליד הקפה הבוקר!!

מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס אבקת סוכר
תמצית וניל בנדיבות
1 וחצי כוס מיץ תפוזים/או מים מהברז
400 גרם מחמאה רכה מאוד או חמאה לגרסה החלבית.

המלית:
250 גר אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס סוכר
1 כף קינמון
1 חלבון ביצה

הכנת המלית:
את כל חומרי המלית לערבב טוב לתערובת אחידה

אופן ההכנה:
1. בקערת מקסר עם מלוש הגיטרה יש לערבב את כל החומרים מלבד המיץ תפוזים.
2. את המיץ יש להזרים לקערה תך כדי לישה לאט לאט בזרם דק עד לאיחוד הבצק.
3. מוצאים את הבצק ועושים לו איחוד סופי על השיש, לא לעבד יותר מידי.
4. לחלק ל 6 כדורים .לשים למנוחה במקרר חצי שעה לערך.
5. לפתוח כל כדור לעלה ולחתוך למשולשים .לשים מלית על החלק הרחב ולגלגל
6. לאפות 170 מעלות בערך 15 דקות עד להזהבה.

עוגיות בצק פריך במילוי אגוזים וקינמון_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

170 מתכונים