1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים
למלית:
2 קופסאות ממרח תמרים
200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
לסירופ:
1 וחצי כוס מים
2 כוסות מים
1/2 לימון
לפיזור:
200 גרם קוקוס
אופן ההכנה
1) מערבלים את החומרים הרטובים ואת הקמח בהדרגה ואת השאר עד לקבלת בצק רך וחלק
2) מחלקים ל 5 כדורים
מרדדים לעובי של
1 ס"מ ,קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ, מוחים ממרח תמרים וחותכים למשולשים כמו פיצה,
מגלגלים
3) אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 15 דק
4)הכנת הסירופ:
שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק
5) טובלים את העוגיות
ומגלגלים בקוקוס
אפשר לשמור במקפיא אם רוצים
בהצלחה
Jacqueline Fadel