המצרכים:
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל.
כפית אבקת סודה
כוס אגוזי מלך או פאקן קצוצים גס.
כוס שוקולד צ'יפס.
כוס סוכר.
כף קינמון טחון.
בקערת הרטובים :
4 ביצים
כפית תמצית רום.
50 גרם חמאה מומסת.
חצי כוס שמן כן כן .
וכוס מים חמים(את המים להוסיף רק בסוף כשמערבבים את קערת הנוזלים עם היבשים)
לערבב את קערת הביצים. והנוזלים לתוך קערת היבשים ואז את כוס המים החמים ולערבב מהר.
לשמן תבנית עגולה ולצקת את הבלילה.
לחמם לפני תנור 10 דקות
לאפות בחום 170 40 דקות או עד שקיסם עץ ננעץ ויוצא יבש
לציפוי: כוס סוכר
קופסא קטנה של שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
ואגוזים חצויים.
להמיס את הסוכר עד שצבעו חום להוסיף חמאה ולערבב כל הזמן.
לחמם את השמנת ולצקת על הקרמל לערבב
כשהעוגה מתקררת להוציא מהתבנית להניח את האגוזים ואז לצקת את הקרמל