Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית… מידות אוניברסליות

להדליק תנור על חום של 170 מעלות

מצרכים…
1.5 כוסות סולת
1.5 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
כפית קינמון
כוס אגוזים גרוסים
כוס שומשום
כוס שמן
4 ביצים גודל לארג'
1.5 כוסות מיץ תפוזים טרי

אופן ההכנה…
בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים היבשים
בקערה נוספת מערבבים את המצרכים הרטובים
ומערבבים את 2 הקערות יחד
משמנים ומקמחים 2 תבניות אינגליש קייק או 2 תבניות סיליקון בגודל דומה ויוצקים לתוכן את הבלילה
אופים כ45 דקות או עד הזהבה
כמה דקות לפני שמוציאים את העוגה מהתנור מכינים את סירופ התפוזים
מצרכים לסירופ תפוזים…אופציונלי
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס סוכר

אופן הכנת הסירופ…
בסיר קטן מבשלים את הסוכר עם מיץ התפוזים עד להסמכה קלה ויוצקים אותו על גבי העוגות מיד כשמוציאים אותן מהתנור
מצננים ומקפיאים את העוגות לפני חילוץ
מפדרים במעט אבקת קקאו ומקשטים לפי טעמכם

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגה בחושה… סולת תפוזים ואגוזים _מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים