מילוי : |
|
| כוס אורז שטוף | |
| חצי צרור פטרוליה | |
| 1 בצל | |
| חצי כוסברה | |
| 4 עלי סלרי | |
| 1 גזר טחון | |
| 1 עגבניה | |
| ***** אפשרי כל ירק שאוהבים | |
| מעט בשר טחון | |
| חצי כפית מלח | |
| חצי לימון סחוט | |
| כף סוכר | |
| לערבב הכל יחד | |
לרוטב |
|
| 3 כפות שמן | |
| כף וחצי סלק אדום | |
| חצי לימון סחוט | |
| כפית מלח | |
| 2 כפות סוכר | |
| פנים הסלק |
לקלוף סלק ולהרתיח כ15 דקות .
למלא את הסלק ולהניח בסיר
למלא 3/4 גובה הסיר מים רותחים ולבשל
לקראת סוף הבישול לתקן טעמים
מלח,לימון וסוכר לפי טעמכם האישי