מי לא מכיר או טעם את העוגיה הזו ? אם בסירוף ואם בקוקוס
המצרכים לבצק:
1 כוס בירה לבנה או יין לבן
1 כוס שמן
2 ביצים
1/4 מרגרינה- לבצק!!!!!!!!!
1 אבקת אפיה
6 כוסות קמח
1/4 מרגרינה מומסת למריחה על העלים!!!!!! מילוי שקדים:
1/4 ק"ג שקדים
1. לשים במים רותחים את השקדים ולקלף את הקליפה לטחון במטחנת בשר פעם ראשונה.
2. פעם שניה לטחון עם 7 כפות סוכר. לאחר מכן להוסיף 4 חלמונים ולימון מגורד.
מי שרוצה מילוי קוקוס
מילוי קוקוס
1/4 קג קוקוס
4ביצים שלמות
8כפות סוכר
לימון מגורד
ללוש היטב בהצלחה
הסירופ:
מכינים דבש: קילו סוכר 3כוסות מים ומיץ מלימון אחד
מבשלים על הגז
אופן הכנת הבצק:
1. בקערה מיקסר וו גיטרה מעבדים את חומרי הבצק לבצק אחיד ונוח למגע וחלק.( אפשר לעשות את הבצק ידני)
2. מהבצק שנוצר מחלקים לארבע.
3. פותחים כל כדור לעלה ומורחים במרגרינה מומסת ומגלגלים לנקניק, מכניסים למקרר. מכינים את המילוי.
4. לוקחים כל גליל חותכים חתיכה פותחים לעלה שמים מילוי ומגלגלים.
5. את הקצה סוגרים עם חלבון מוקצף במזלג. ומטגנים.
6. טובלים בסירופ.
***** תודה גדולה לאישה עם לב זהב טלי רביב **********