Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

את המתכון הזה אני לימדתי את חמותי ז"ל .
בכול שנה חמותי אסתר מוספי הייתה מכינה לי את החומרים .
באתי אליה לחג והכנתי אותם ובשנה שעברה כשהייתה ממש חולה היא לא רצתה לאכול כלום בחג חוץ מהסיגרים.

אופן ההכנה :
מרטיבים היטב מצות ומכסים במגבת.
[אם הן לא מתקפלות טוב מרטיבים פעם שנייה]
בינתיים מכינים מלית .
מגררים בצל יבש ומטגנים עם בשר טחון ותבלינים.
אם רוצים סיגרים חריפים
מוסיפים לתערובת פפריקה חריפה או מעט צ'ילי קצוץ דק.
ניתן להוסיף לתערובת צנוברים. משדרג את המנה.
לאחר שמילוי מתקרר, שמים אותו קצת רחוק משולי המצה ומתחילים לגלגל.
טובלים בביצה ומטגנים את הסיגרים לפסח

רעיונות נוספים למילוי :
1.תפוחי אדמה מבושלים , מעוכים לפירה עם בצל מטוגן.
2. ביצה קשה מגוררת וחציל מטוגן קצוץ [סביח]
3. פטריות שמפיניון קצוצות ומטוגנות
4. גבינות שונות [בעיקר מלוחות וגבינה צהובה]
5. ירקות מוקפצים [כמו אגרול]

סיגרים במילוי בשר כשר לפסח_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים
מלכי מוספיספר המתכונים של
מתכון של

מלכי מוספי

52 מתכונים