| להכנת השעועית: | |
| 2 כוסות שעועית לבנה יבשה לאחר השרייה לילה במים | |
| בשר בקר כמות שרוצים | |
| 3 כפות רסק עגבניות | |
| 1 כפית פפריקה אדומה | |
| 1 כפית כמון | |
| 1 בצל קצוץ | |
| כף שום כתוש | |
| 1 כפית מרק עוף | |
| מים לפי הצורך | |
| כפית סחוג ירוק חריף (לא חייב אבל רצוי) | |
| מעט שמן | |
| ** במידה ולא מוסיפים סחוג יש להוסיף כוסברה ירוקה לפי הטעם |
… ממש מומלץ וטעים על קוסקוס אמיתי
להכין קוסקוס כמו שכל אחת רגילה.
לשים את הבצל והבשר בתוך סיר לטגן מעט ומיד להוסיף את כל שאר החומרים , לבשל עד לריכוך הבשר
להוסיף מלח, לתבלן לפי הטעם