Share with:


בשרי

אופן הכנה

להשרות בקערה ראשי עלי כרובית במים ומלח לחצי שעה
לאחר מכן להרתיח אותה כ10 דקות עם מים נקיים ולסנן

מילוי:
חזה עוף טחון , חצי חבילה פטרוזיליה, 2 עלי כרפס , 1 בצל גדול לקצוץ לדק לערבב יחד עם 1 ביצה , 2 שיני שום 3 כפות פירורי לחם או …פרוסת לחם שהורטבה ונסחטה היטב .
כפית שטוחה בהרט, מעט פלפל שחור ומלח.
לחתוך את הכרובית באמצע בזהירות למלא בבשר ולטגן בקמח וביצה טרופה עם כף רסק עגבניות , רבע כוס מים ומעט מלח

החלטתי להשאיר ככה כי עם לימון

מתכון כתוב + סרטון להכנת מפרום כרובית_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים