להשרות בקערה ראשי עלי כרובית במים ומלח לחצי שעה
לאחר מכן להרתיח אותה כ10 דקות עם מים נקיים ולסנן
מילוי:
חזה עוף טחון , חצי חבילה פטרוזיליה, 2 עלי כרפס , 1 בצל גדול לקצוץ לדק לערבב יחד עם 1 ביצה , 2 שיני שום 3 כפות פירורי לחם או …פרוסת לחם שהורטבה ונסחטה היטב .
כפית שטוחה בהרט, מעט פלפל שחור ומלח.
לחתוך את הכרובית באמצע בזהירות למלא בבשר ולטגן בקמח וביצה טרופה עם כף רסק עגבניות , רבע כוס מים ומעט מלח
החלטתי להשאיר ככה כי עם לימון