בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מצרכים…
340 גרם חלב מרוכז
1/3 כוס מחית פיסטוק
1/3 כוס גבינת שמנת
300 גרם קוקוס
200 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה …
מערבבים בקערה את החלב המרוכז עם מחית הפיסטוק וגבינת השמנת עד לאיחוד
טוחנים במעבד מזון את הקוקוס כ3 דקות ומוסיפים אותו לקערה
מוסיפים גם את אבקת השקדים ומערבבים למסה אחידה
ממלאים במסה תבניות סיליקון יעודיות דוחסים ומפלסים את המסה
(בהעדר תבניות סיליקון…מכינים כדורים קטנים ומדליקים)
מקפיאים לפני חילוץ
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית