Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסלית
4 תבניות מתכת מלבניות מאורכות עטופות בניילון
(מצורפת תמונה)

מצרכים…
קילו ביסקויטים
200 גרם חמאה (או מחמאה)
1 ועוד 1/4 כוסות קרם קוקוס (300 גרם)
1/2 כוס ליקר שוקולד (120 מ"ל)
כוס סוכר (200 גרם)
כוס קקאו (140 גרם)

אופן ההכנה…
במעבד מזון טוחנים את הביסקויטים לאבקה (לא מידי טחון)
בסיר גדול מבשלים את שאר המצרכים ומערבבים כל הזמן עד לאיחוד
מעבירים לסיר את הביסקויטים הטחונים ומערבבים היטב
ממלאים את המסה בתבניות ודוחסים אותה היטב (התבניות הן אוספים שלי ממכולות של שיפוצים🙈)
לחילופין מכינים מהמסה גלילות ומצפים אותן בקוקוס
או מכינים מהמסה כדורים קטנים ומדליקים ומצפים אותם בקוקוס
מקפיאים את תבניות המתכת מספר שעות
מחלצים את הממתקים מהתבנית וממתינים מספר דקות שיפשירו מעט ורק אז מצפים אותם בקוקוס
הערה…לאאא לאכול פס שלם…להתאפק ולהנות מזה בקטנה

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

מלבניות שוקולד_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים