Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים בכוס חד פעמי קר

4 ושליש כוסות קמח כוסמין/קמח לבן
1 כוס שמן
1 ושליש כוס מיץ תפוזים טבעי
2 סוכר וניל
1 אפיה

ממרח תמרים

אופן ההכנה :
בקערה יוצקים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד
# מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים
# מניחים בצק על נייר אפיה ומעל מניחים נייר נוסף
ומרדדים לעלה דק
# מורחים ממרח תמרים
# מפזרים מעט קינמון
# אפשר לפורר מעט חלווה מעל
#מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומסדרים את הרולדות
במרווחים
# עושים חריצים אפשר עד הסוף
# אופים בתנור שחומם מראש
ב 180 מעלות כ 30 -35 דק

בהצלחה אסתי

מגולגלות תמרים וחלווה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

305 מתכונים