Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
בכוס מידה 250 מ'ל
200 גרם מחמאה
1/2 חצי כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
קמח לפי הצורך
בערך 1/4 7 כוסות מידה

למריחה:
ממרח שוקולד
ריבה ומעט קוקוס
ממרח תמרים וקינמון

אופן הכנה :
ללוש את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים
להניח את הבצק בין 2 ניירות אפיה לקמח ולרדד את הבצק לעלה דק למרוח מלית לבחירתכם לגלגל בעזרת הנייר
לסמן חריצים קטנים
להכניס לקירור לחצי שעה
לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות .
לצנן היטב את הרולדות האפויות לפדר באבקת סוכר
לחתוך ולהנות .

אסתי זוהר ❤️

מגולגלות משגעות במגוון מילויים : שוקולד /ריבה / תמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

312 מתכונים