Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית
1 אבקת אפיה
2 כפות שבבי בצל משדרג מאוד
3 כוסות מים בערך בכוס חד פעמי 200 מ"ל

לקישוט
מלח גס,פרג,חמאה או שמן זית
סיר עם מים
3 כפות סילאן
2 כפות סודה לשתיה

הכנה
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי .
אפשר להכניס לילה למקרר או התפלה על השיש 2 התפתחות .
לחלק לכדורים קטנים .
להרתיח מים בסיר להוסיף סילאן וסודה לשתיה .
לחמם תנור 200 מעלות טורבו.
להכניס את נלחמניות לסיר לכמה שניות ולנוציא עם כף מחוררת
ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
לחרוץ עם סכין כל לחמניה ולפזר מעל מלח גס או פרג .
לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום .
להבריש עם חמאה מומסת או שמן זית ולהכניס לכמה דקות לתנור אפשר לפזר מעל גבינת מוצרלה

לחמניות פרעצל_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים