Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות. שמרים יבשים
2 ביצים
4 כפות סוכר
שלוש כוסות ‏מים פושרים
כף מלח
1/2 כוס שמן

‏לציפוי
1 ביצה ‏שומשום

‏בקערת המקסר לשים את כל ‏ ‏המצרכים להסיף את המים בהדרגה נלוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות

‏ ‏נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה ‏נחסה ‏את הבצק להכפלת הנפח ‏שעה וחצי

כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק ‏נרדד נגלגל ‏ ונקלה ‏חלה לחמניות מה שרוצים

‏נניח . ‏בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה נכין ‏את הבלילה של הביצה ‏

נמרח מעל ‏נפזר מעל שומשום ‏ ‏

נאפה ‏בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה ‏עד הזהבה ‏

 

בהצלחה

בתיאבון סיגלית ימין

לחמניות / חלה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים