קילו קמח
2 כפות. שמרים יבשים
2 ביצים
4 כפות סוכר
שלוש כוסות מים פושרים
כף מלח
1/2 כוס שמן
לציפוי
1 ביצה שומשום
בקערת המקסר לשים את כל המצרכים להסיף את המים בהדרגה נלוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות
נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה נחסה את הבצק להכפלת הנפח שעה וחצי
כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק נרדד נגלגל ונקלה חלה לחמניות מה שרוצים
נניח . בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה נכין את הבלילה של הביצה
נמרח מעל נפזר מעל שומשום
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה עד הזהבה
בהצלחה
בתיאבון סיגלית ימין