Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מלא 80 אחוז מנופה
1 וחצי כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר אפשר פחות
1 כף מלח
1/4 כוס שמן רגיל
1/4 כוס שמן זית
2 וחצי כוסות מים בכוס חד פעמי שתיה חמה
1/4 כוס זרעי פשתן
1/4 כוס שומשום

לקישוט
אפשר ביצה עם מעט סוכר חום ומעט מלח או מים עם מעט סוכר חום ומעט מלח
מעט שומשום וזרעי פשתן

הכנה
לשים בקערית המיקסר קמח,שמרים סוכר ולערבב מעט להוסיף את המים והשמן ולהמשיך ללוש כמה דקות לקבלת בצק להוסיף את המלח להמשיך ללוש .
להתפיח את הבצק חצי שעה בערך ושוב ללוש עם הידיים ולתת שוב התפחה .
לחלק לכמה שרוצים או לחם או לחמניות לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה למרוח ביצה או מים לפזר מעט שומשום וזרעי פשתן .
לחמם תנור 200 מעלות מומלץ לשים בתחתית קערית עם מים .
לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה .

לחם כפרי או לחמניות_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים