בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
מצרכים…
350 גרם קמח תופח
3 כפות סוכר
כפית מלח
חצי כוס שבבי בצל מטוגן
שליש כוס שומשום
בקבוק בירה לבנה קטן (330 מ"ל)
1/4 כוס שמן
לפיזור מעל…
שומשום מלא או רגיל
אופן ההכנה…
מערבבים בקערה את כל המצרכים לבלילה אחידה (המסה דלילה)
מרפדים 2 תבניות חד פעמיות מאורכות בנייר אפיה משומן
מחלקים את הבלילה ל2 התבניות ובעזרת כף משטחים את הבצק
משמנים את הבלילה מלמעלה בעזרת הידיים
מפזרים שומשום ואופים
כ40 דקות
(או בודקים עם קיסם אם הלחם מוכן)
מוציאים את הלחם מהתנור ומכסים אותו במגבת כפולה עד שיתקרר
מומלץ לאכול אותו בו ביום
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית