Share with:


בשרי

אופן הכנה

לביבות ..לא מתוקות.. אבל….טעימות !!!

🧄🥦🥔🧅
לביבות בצק בתוספת בשר ועוד….טעימות מאוד…אני לא מרבה להכין כי….אי אפשר להפסיק לזלול.

**במתכונים של פעם קשה לדייק…אני מכינה כמו שאימי הייתה מכינה לפי העין….אנסה לדייק.

חומרים:
שלב ראשון
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים
1/2 כפית מלח
מים לפי הצורך
לערבב את כל החומרים…עד לקבלת בצק דביק (כמו של הספינז') לא דליל מידי….לכסות ולהתפיח כחצי שעה.

שלב 2:
1 בצל קצוץ
חופן עלי סלרי קצוץ קטן
כ..200 גר' בשר טחון
חצי כוס ג'ריש מושרה כ..15 דקות
מלח
פלפל שחור
לאחר ההתפחה …לסחוט את הג'ריש מהמים …להוסיף לבצק ..כמו כן להוסיף את שאר המרכיבים …לערבב עם הבצק…לתת מנוחה כ..15 דקות.
לחמם שמן במחבת כ..2 ס"מ (לא שמן עמוק) להרטיב את הידיים לקחת חופן בצק לפתוח בידיים כמו השיטה של הספינז' להניח במחבת לטגן דקה מכל צד על להבה בינונית .

בהצלחה !! 🙏👍❤️

לביבות  בצק בתוספת בשר ועוד….טעימות מאוד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים👇
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

234 מתכונים