Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג ריבת חלב
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב
1 כפית נס קפה

2 כפות גבינה לבנה

1 חבילת ביסקוטים

לטבילת הביסקוטים :
1 כוס מים חמים
מעורבב עם
1 כף נס קפה
1 כף סוכר
1 כוס חלב

לציפוי :
1 כפית שוקולית
1 כפית קקאו

הכנה והרכבה:
מקציפים את כל מצרכי הקצפת (מלבד הגבינה )
עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים גבינה בתנועות עטיפה
**כמות הקצפת מספיקה ל 2 תבניות אינגליש

אופן הרכבת העוגה :
טובלים ביסקוטים בקפה ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית אינגליש
מעל מורחים מעט מהקצפת מסדרים עוד שכבת בסקוטים מהולים בקפה ומורחים שוב מעט מהקצפת .

מערבבים את הקקאו והשקולית ומפזרים בעזרת מסננת מעל שכבת הקצפת

מכניסים לקירור

אתי זוהר❤️

טרימיסו ריבת חלב מוקה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

339 מתכונים