מצרכים לבסיס:
250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות גדושות ממרח שוקולד קינדר /נוטלה
2 כפות אגוזי לוז קלויים טחונים דק
350- 400 גרם ביסקויטים קצוצים
אופן הכנת הבסיס:
להמיס את הקרם קוקוס/קצפת יחד עם השוקולד במיקרוגל בפולסים ולערבב היטב להוסיף ממרח ואגוזי לוז ולערבב היטב .
להוסיף לתערובת השוקולד
ביסקויטים קצוצים ומערבבים היטב .
לשטח את העיסה בין שתי תבניות אינגליש קייק
לציפוי שוקולד:
ממיסים במיקרוגל
250 גרם שוקולד מריר
250 מיל קצפת /קרם קוקוס
ממיסים היטב ומערבבים .
יוצקים ומורחים את הגנאש בצורה שווה בין שתי התבניות מעל תערובת השוקולד .
מכניסים למקפיא לשעתיים לפחות להתייצבות
חותכים ומגישים 👌
לקישוט פרחים :
מרדדים דק דק בצק סוכר(מפדרים בקרונפלור) וקורצים פרחים קטנים בעזרת קורצנים מיועדים
באהבה אסתי ❤️