Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח
2 כפות שמרים
1 כף מלח
1/2 2 כפות סוכר
4 כוסות מים מהברז
בכוס ח'פ שקופה סטנדרטית
ללוש את כל המצרכים להוסיף מים בהדרגה
להתפיח היטב
לקרוץ עיגולים על משטח משומן מעט
לשפוך מעט מאוד מים על גבי מגש עגול
רבע כוס מים בערך
בעזרת ידיים רטובות לשטח מעט את הבצק לנער מעט מהמים ולטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה .
להגיש חם עם ביצה קשה עגבניות מרוסקת וסחוג 🔥
בתאבון אסתי ❤️

ז'לביה מהמטבח התימני_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

313 מתכונים