מצרכים :
1 קילו קמח
4 שקיקי סוכר וניל
4 כפות סוכר
1 כף קוניאק
2 בצים
1/2 כוס שמן
1/2 כפית סוכר (לשמרים)
2 כפות שמרים
מים לפי הצורך בערך שלוש וחצי עד ארבע כוסות מים פושרים
אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קלות את הקמח המלח והסוכר יוצרים גומה ושמים בתוכה חצי כפית סוכר ,שמרים וחצי כוס מים
מערבבים מעט במרכז הגומה
נותנים מנוחה כ 7 דקות בערך ..
מוסיפים את המים בהדרגה
ללוש היטב לבצק מעט דביק .
לתת התפחה של שעה בערך למרוח מעט שמן על משטח
לקרוץ כדורים קטנים בגודל ביצה קטנה
נותנים לכדורים לנוח כ 10 דקות .
לקחת כדור ליצור חור ולמתוח מעט
ולטגן בשמן עמוק .
לאחר טיגון ניתן להמיס 200 גרם שוקולד לבן/חום ולהוסיף כפית שמן לערבב היטב ולקשט בשוקולד
המומס על הדמיון .
בהצלחה אסתי ❤️