Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
1 קילו קמח
4 שקיקי סוכר וניל
4 כפות סוכר
1 כף קוניאק
2 בצים
1/2 כוס שמן
1/2 כפית סוכר (לשמרים)
2 כפות שמרים
מים לפי הצורך בערך שלוש וחצי עד ארבע כוסות מים פושרים

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קלות את הקמח המלח והסוכר יוצרים גומה ושמים בתוכה חצי כפית סוכר ,שמרים וחצי כוס מים
מערבבים מעט במרכז הגומה
נותנים מנוחה כ 7 דקות בערך ..
מוסיפים את המים בהדרגה
ללוש היטב לבצק מעט דביק .
לתת התפחה של שעה בערך למרוח מעט שמן על משטח
לקרוץ כדורים קטנים בגודל ביצה קטנה
נותנים לכדורים לנוח כ 10 דקות .
לקחת כדור ליצור חור ולמתוח מעט
ולטגן בשמן עמוק .
לאחר טיגון ניתן להמיס 200 גרם שוקולד לבן/חום ולהוסיף כפית שמן לערבב היטב ולקשט בשוקולד
המומס על הדמיון .

בהצלחה אסתי ❤️

דונאטס' חלומיים בציפוי שוקולד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

351 מתכונים