Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קטגוריית דגים
קטגוריית פסח
שחר שולמית

מצרכים…
5 יחידות של דגי סלמון ללא עור שטופים
4 כפיות מחוקות חרדל
4 כפות דבש (80 גרם)
כפית מחוקה מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה פלפל 4 העונות
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
2 כפות שומשום שחור
4 כפות שמן
1/2 חבילת כוזברה קצוצה

אופן ההכנה…
מניחים בסיר שטוח או במחבת את הדגים
מערבבים בקערית קטנה את מצרכי התיבול מלבד הכוזברה ומורחים את הדגים
מבשלים את הדגים על להבה נמוכה כ1/2 שעה ומידי פעם מרימים בכף את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים אותו על הדגים
מפזרים את הכוזברה מעל הדגים ונותנים עוד כמה דקות של בישול

בהצלחה😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

דג סלמון בדבש וחרדל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים