Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

הכי פשוט שיש

לשטוף היטב את דג אמנון
לייבש אותו בעזרת נייר מגבת
לחרוץ חריצים בדג בעזרת סכין
להמליח ולפלפל
לצפות אותו היטב עם קמח
לטגן בשמן עמוק
להגיש עם רוטב צ'רמלה פיקנטי
לרוטב צ'רמלה:
שן שום כתוש
כפית לימון או חומץ
מעט מלח
מעט כמון
כפית אריסה
1-2 כפות מים
מעט כוסברה קצוצה
לערבב היטב

דג מטוגן כמו פעם שהיו מכינים בארועים 😘_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

311 מתכונים