Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
מצרכים…
3 חבילות בצל ירוק
6 יחידות של דג טונה אדומה
מצרכים להשריית הדגים…
כוס מיץ לימון
כף מלח
תיבול לדגים…
כפית מלאה כורכום
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1/2 כפית שום כתוש
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה…
מורידים לדג את העור ומניחים אותו בקערה
שמים בקערה את מיץ הלימון והמלח
(משרים את הדגים לפחות שעה ומידי פעם שופכים עם כף ממי הלימון והמלח על הדגים)
שוטפים את הדגים היטב ומניחים אותם במסננת
שוטפים וקוצצים את הבצל הירוק לפרוסות קטנות ומניחים אותם במחבת עם השמן והתבלינים
מטגנים את הבצל כמה דקות ומניחים מעליו את הדגים המסוננים
ממשיכים בטיגון הדגים עם הבצל על להבה נמוכה ומידי פעם מרימים עם כף את הרוטב ויוצקים אותו על גבי הדגים
מבשלים את הדגים עד לצימצום כל הנוזלים
(לא מוסיפים מיים כי הדגים והבצל מגירים מיים)

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

דג טונה ובצל ירוק_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים