Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

כמה שזה טעים🌹
‏מתכון/סיגלית ימין

‏שש דגים קטנים
‏ חצי פטרוזיליה
חצי כוסברה
ראש של שום
1 גמבה גדולה
2 ‏פלפל חריף ‏
‏ארבע תפוחי אדמה או כמה שרוצים

תבלינים
כפית פפריקה אדומה ‏
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון ‏
כפית מלח ‏ ‏
כוס מים ‏
בנוסף שמונה שיני שום לרוטב ‏
חצי ‏לימון סחוט ‏מלימון
‏כמה כפות של שמן ‏

‏אופן ההכנה
‏לשטוף ולנקות את הדגים להוציא את ‏העצם ‏מהאמצע לשים מלח חצי שעה לשטוף אחרי חצי שעה,
‏במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים ‏את נערבב טוב ‏ ‏‏לשפוך על הדגים ‏‏‏ ותפוחי אדמה נוסיף את הגמבה ‏‏את החריף לשים במקרר לשעה כעבור שעה לתנור על 200 מעלות ‏עד ‏שאת תפוחי אדמה מוכן בתיאבון

דג חריף ‏עם תפוחי אדמה בלי עצמות_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים