שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מצרכים לבצק…
גביע קוטג' (250 גר')
גביע יוגורט או לבן (200 גר')
3 כוסות קמח תופח (420 גרם)
כפית מחוקה מלח
1/4 כוס שמן (53 גרם)
מצרכים למלית…
ממרח פסטו
שום כתוש
ממרח עגבניות מיובשות
גבינת מוצרלה מגורדת
אופן הכנת הבצק …
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים עד להיווצרות בצק
הבצק דביק לכן בידיים משומנות אוספים את הבצק לכדור ומחלקים אותו ל2 חלקים שווים
משטחים כל חלק בצק על גבי משטח עבודה משומן למלבן גדול
שמים בכל חלק כפית מלאה שום כתוש כפית מלאה ממרח עגבניות מיובשות וכפית מלאה ממרח פסטו ומורחים אותם על גבי הבצק מפזרים בנדיבות גבינת מוצרלה ומגלגלים לגליל חותכים את הגליל לפרוסות בעובי של ½1 סנטימטר ומניחים אותם על גבי משטח עם נייר אפיה
מחממים תנור לחום של 170 מעלות
ואופים את הגלילות כ20 דקות או עד הזהבה
בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית