Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 קילו בשר בקר מספר 5.
כף פלפל שחור גרוס.
כף מלח.
כף פפריקה מתוקה.
קופסת רסק עגבניות
2 ענפי רוזמרין
5 עלי דפנה
כפית תימין.
כוס מים ו3 כפות קורנפלור
6-7 תפוחי אדמה חצויים.
2 שקיות ערמונים מוכנים מהסופר.

להכניס את הבשר לצליה בתנור
טורבו 200 מעלות.
שעה.
לאחר שעה לקרר מעט ולפרוס לעיגולים.
בינתיים לקלות בסיר חסינת חום את הפלפל השחור כמה שניות להוסיף פפריקה ,מלח , תימין רסק עגבניות 7 כוסות גדולות מים , לבשל עד רתיחה ובזמן הרתיחה להוסיף את בלילת הקורנפלור ולערבב היטב להוסיף את הבשר התפוחי אדמה, הערמונים עלי דפני
והרוזמרין
להניח נייר אפיה ומכסה של הסיר להכניס לתנור לשעתיים.

בשר בקר  עם ערמונים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

278 מתכונים