Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

מצרכים:

לעלי הבלינצ'ס:

1 כוס מים פושרים
2 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
1.1/4 כוסות קמח

למילוי :

1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 כפית פלפל אנגלי
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פטרוזיליה מיובשת
מלח לפי הטעם

לרוטב :

1 סלסלה פטריות שמפניון פרוסות
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
1 כף א.מרק פטריות
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
1.1/2 כוסות מים

לטיגון-

שמן חצי עמוק

קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם

הכנת עלי הבלינצ'ס:

לשים בקערה את הביצים. מים, שמן מלח
לערבב להוסיף קמח ולטרוף במטרפה עד קבלת בלילה נוזלית הומוגנית.
לשמן קלות מחבת מעל אש בנונית לקחת לתוך מצקת מהבלילה לצקת למחבת ולשטח לשכבה בעובי וגודל הרצוי
לטגן חצי דקה מכל צד .
להניח את הבלינצ'ס בצלחת זה מעל זה ולכסות במגבת.

הכנת מילוי:

במחבת עם כף שמן לאדות את הבצל לשקוף , להוסיף את הבשר הטחון ולפורר בעזרת כף עץ .
להוסיף את התבלינים לערבב ולבשל עד שהבשר מוכן.
להוריד מעל האש ולהניח בצד לצינון.

הכנת הרוטב-

בסיר עם מעט שמן לאדות בצל קצוץ עם פטריות פרוסות..
תבלינים, מלח ולהוסיף את המים.. לבשל על אש נמוכה עד צמצום וסמיכות קלה.

הכנת הבלינצ'ס:

להניח עלה בלינצס על משטח עבודה לשים על החלק העליון כף מילוי הבשר לעטוף עם החלק העליון של העלה על המלית ולקפל משני הצדדים ולגלגל ..
***
לטבול כל בלינצ'ס בביצה טרופה ולגלגל בפרורי לחם.
לטגן במחבת עם שמן חם עד השחמה יפה מכל הצדדים.

להגיש חם עם רוטב פטריות
לצד סלט ירקות רענן..

תהנו

כל הזכויות שמורות C