| 1 בישבש חתוך לרצועות | |
| 1 גמבה חתוך לרצועות | |
| 1 בצל חתוך לפלחים | |
| 1 בטטה בינונית חתוכה לחתיכות בנוניות | |
| חופן כוסברה קצוצה | |
| 3 כפות רוטב טריאקי | |
| 2 כפות אבקת בצל | |
| 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס |
1) מטגנים ל5 דק את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות
2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס
ואפשר להגיש