Share with:


פרווה

אופן הכנה

בכוס ח.פעמי חם

1 כוס שמן (שמתי 1/4 כוס שמן ו 3/4 כוס טחינה)
1/2 1 כוס סוכר
4 ביצים L
2 שקיות א.אפיה
2 שקיקי סוכר וניל
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס
1 כפית גרידת לימון
1/4 5 כוסות קמח
או לפי הצורך

אופן ההכנה:
אל תוך קערת המיקסר
להוסיף ביצים שלמות וסוכר וסוכר וניל ולהקציף היטב
כ 5-7 דקות עד לקבלת קצף תפוח .
ולהוסיף את שאר המרכיבים
ואת הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד מעט דביק
לחלק את הבצק ל 3 כדורים
לקמח ולרדד כל כדור לעלה דק לעשות חורים בעזרת גלגלת מיוחדת או מזלג
לחתוך לריבועים
מניחים במגש מרופד בנייר אפיה .
או ליצור רצועות ארוכות .

לסדר בתבנית על גבי נייר אפיה
ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ 15- 17 דקות או עד להזהבה קלה מאוד

*לעוגיות בריאות יותר ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין 80 אחוז

בהצלחה
אסתי זוהר ❤️

ביסקוויט ביתי פרווה…מזכיר בטעם עוגיות רייפת_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

315 מתכונים