Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

חומרים :

500 גרם חיטה
4\1 כוס שמן
1 כף פפריקה חריפה / מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
4 נתחי עוף או בשר
7 כוסות מים
(1 כף אבקת מרק עוף- לא חובה)

~

ביצים קשות

~
קוקלה – הבונוס בהריסה


2 ביצים
4\1 כוס מים
1 כף שום כתוש
1 כף שומן כבש
מלח
2\1 כף פפריקה אדומה
2\1 כפית פלפל שחור
.
קמח מצה או סולת – כמה שנכנס (לקוקלה אוורירית).

.
ההכנה:
.
לערבב הכל יחד ולהוסיף את הקמח מצה בהדרגה.

ליצור קוקלות בצורת קבבונים.

.

ההכנה :


בסיר לחמם את השמן להוסיף פפריקה ומעט מים.
להוסיף רסק עגבניות מלח (מרק עוף) ומים בגובה חצי סיר ומרתיחים.
מוסיפים את העוף או בשר מביאים לרתיחה ומוסיפים חיטה
כשהחיטה תפוחה מעט להכניס לסיר את הקוקלה והביצים.
לבשל על להבה נמוכה בין שעה וחצי לשעתיים.
.
לחמין-
להעביר את סיר האריסה לפלטת שבת למשך כל הלילה.
(להוסיף מים אם חסר, החיטה סופחת הרבה נוזלים)

תהנו..

כל הזכויות שמורות C