חבילה של דפי פילו מצונן.
300 גרם ריקוטה
200 גרם חמאה מומסת
2 כפיות אינסטנט פודינג
2כפיות אבקת סוכר
2 כפיות ממרח פיסטוק ביתית ( מתכון ממרח פיסטוק)
מתכון לממרח פיסטוק:
300 גרם פיסטוק מקולף
150 גרם שוקולד לבן
שליש כוס שמן
אופן הכנה:
במעבד מזון נטחן את הפיסטוק עד אבקה.
נוסיף את השוקולד הלבן נטחן דקה.
נוסיף את השמן בהדרגה עד קבלת ממרח רך ואחיד.
אופן הכנה של המלית:
בקערה נשים ריקוטה אינסטנט פודינג אבקת סוכר וממרח פיסטוק.
נערבב עד קבלת עיסה אחידה.
אופן הכנה של העוגייה:
נפתח עלי אחד של פילו נמרח מעט חמאה.
נקווץ מהמרכז עד למטה נאחד את הקצוות נשים כפית גדושה מהמלית נפזר מעל פיסטוק גרוס נגלגל.
ונניח בתבנית.
ככה נעשה עד שכל התבנית מלאה.
נמרח חמאה על כל העוגיות.
נאפה 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב יפה.
ניצק סירופ מעל נקשט עם פיסטוק גרוס.
לסירופ 2 כוסות מים
כוס וחצי סוכר
וחצי לימון
בהצלחה 🌹🌹🌹