Share with:


פרווה

אופן הכנה

שני רולדות עם ‏מלוי שונה
‏ ‏ אחת עם שוקולד פיסטוק
והשניה עם ‏תמרים ואגוזים

לבצק!!
200 גרם מחמאה
5 כוסות קמח מנופה
1אפיה
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
ביצה אחת
1/2כוס מים
‏ארבע כפות סוכר

למלית 🌺
‏שוקולד נותלה
‏חצי כוס פיסטוק ‏ ‏‏
תחון דק ,
קופסת תמרים
אגוזים .

‏ ‏לקישוט
הפקת סוכר

אופן ההכנה
‏ בקערת ‏המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ‏ ‏ללוש. לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול ‏למרוך שוקלד בנדיבות
‏לפזר פיסטוקים מעל‏ לסגור ‏לרולדה להניח על נייר אפיה ‏ליצור צורה ,לחרוץ חרצים קטנים ‏מעל הרולדה ‏לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
מעל ‏

בתיאבון סיגלית ימין

‏שני רולדות עם מילויים שונים: ‏שוקולד פיסטוק ,תמרים ואגוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

162 מתכונים