Share with:


צמחוני בשרי

אופן הכנה

תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים..
לקרצף טוב ולייבש..
לפזר מלח גס בנדיבות בתבנית אפיה..
לשים את תפוחי האדמה על המלח..
לאפות ב250 מעלות אפיתי בטורבו בשלב האמצעי ..בערך שעה עד שעה וחצי עד שנועצים מזלג והם רכים..
להוציא לנקות מהמלח…לחצות לשניים..
להמליח לפלפל לשים חתיכה קטנה של חמאה ..
ולמלא בכל מה שאתם אוהבים..
שמנת פיטריות תירס גבינה צהובה
מה שאתם אוהבים..
מי שרוצה לשבועות..יכולה לבשל שמנת מתוקה עם פיטריות ולמלא..
יאמי חולה על תפוחי אדמה..

תפוחי אדמה אפויים כמו בדוכנים_נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

110 מתכונים