Share with:


בשרי

אופן הכנה

למילוי:
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
מלח פלפל שחור
חצי כף תבלין ראס אל חנות
חצי כפית בהרט
חצי כפית אגוז מוסקט
כף שטוחה פפריקה מתוקה
מעט שמן

לערבב הכל לעיסה אחידה,לשמן עלה פילו לצבוט במרכז ולסובב בתנועות צביטה עד שנוצר מעין גומחה

להניח בתוכה את המילוי לסגור מעל את הקצוות,להפוך ולהניח את הצד של הגלגול כלפי מטה כך שנוצרת מעין שושנה למרוח שמן/ביצה טרופה לפזר שומשום ולאפות בחום 180 עד להשחמה

שושני פילו במילוי בשר
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים