Share with:


חלבי

אופן הכנה

התלבטתי קשות איזו עוגה להכין כבר הכנתי כמעט הכל🤔
הוחלט על רולדה קלה וקלילה.

לרולדה:
4 ביצים
2 כפות שמן
כוס קמח
חצי כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפיה.
2 כפות קקאו
למילוי שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות סוכר וניל

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר.
להקציף ביצים עם הסוכר ללא הפרדה.
לאחר שהקצף תפוח להוסיף שמן, קמח ,קקאו ואבקת אפיה.

לרפד בנייר אפיה תבנית של התנור רחבה.
לאפות בחום 160 רבע שעה.
להוציא לגלגל במגבת ולתת לרולדה להתקרר.
בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר.
לאחר שהעוגה התקררה פותחים, מורחים קצפת ומגלגלים חזרה .
קוטמים קצוות.
להמיס את השוקולד עם מעט שמן.
ולזלף מעל הרולדה ולהכניס למקרר.

רולדת שוקולד  קלה וקלילה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

302 מתכונים