Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 ביצים L
חצי כפית מלח
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס שמן
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים

הכנה
להכין בצק מכל החומרים
מים להוסיף בהדרגה.
ללוש הייטב. התפחה שעה.
להוריד נפח ולחלק את הבצק
ל- 5 רולדות.
לשמן ולקמח כל תבנית
רדדתי על משטח סילקון מקומח מעט.
למלא עם ממרח פיסטוק ושוקולד לבן
(הממרח קצת נוזלי, לכן שמתי במקפיא
ואז חתכתי )
לתת שוב התפחה של חצי שעה.
2 רולדות הכנתי עם ממרח פיסטוק ושוקולד לבן
2 עם ממרח אגוזי לוז
1 עם ממרח חלווה וחלווה מגורדת
למרוח ביצה ולפזר פיסטוק חתוך גס
אפשר שוקולד לבן
תנור שחומם מראש
אפיה 180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה
להרתיח כוס סוכר
כוס מים
חצי לימון סחוט
כשהעוגות מוכנות לשפוך למעלה.❤

מתכוןמתכון

רולדות שמרים עם ממרח פיסטוק ושוקולד לבן_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים