Share with:


בשרי

אופן הכנה

להרתיח את הקורקבנים לנקות אותם היטב
להרתיח שנית בערך שעה על אש נמוכה הם מתרככים
במקביל להכין רוטב
לטגן שום להוסיף
כף פפריקה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
כף אריסה מתוקה
רבע כפית כורכום
מעט מלח (בקורקבנים יש מליחות לכן גם ההרתחה אז בזהירות עם המלח)
להוסיף
כוס מים
2 כפות שמן

להעביר את הקורקבנים הרכים ולבשל ברוטב עד שמצטמצם

קורקבנים_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים