Share with:


פרווה

אופן הכנה

כל כך נימוחות וכל כך טעימות!
ותראו איזה חמוד יצא!
8 תפוזים/קאפקייקס
מחממים תנור ל- 170 מעלות
חותכים ממש מעט בתחתית כל תפוז רק כדי שיוכל לעמוד יציב
מורידים את הכובע ומניחים בצד
בעזרת סכין קטנה וכף (בזהירות), מרוקנים כמה שאפשר את התפוזים
את כל המיץ ומה שיוצא אוספים לקערה- לא לוותר על אף טיפה!
סוחטים את הבפנוכו של התפוזים יחד עם כל שאר המיץ ומסננים
צריך להישאר כוס בערך (קצת פחות)
בקערה מערבבים:
כוס קמח חיטה לבן
1/2 כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
3/4 כוס קמח שקדים
1/4 כוס קקאו
גרידה מחצי תפוז

מוסיפים:
את מיץ התפוזים המסונן (קצת פחות מכוס)
1/3 כוס פחות כף שמן ניטרלי
1/2 כפית תמצית שקדים/וניל
מערבבים עד שהתערובת אחידה
ממלאים את התפוזים עד הסוף כמעט
מעבירים לאפייה 17-19 דקות
קיסם ייצא עם פירורים לחים
מצננים לחלוטין
בעזרת סכין קטנה וחדה, קורצים את העיניים
מכסים עם הכובע
מגישים!

קאפקייקס תפוז שוקולד אפויות בתוך התפוז עצמו_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים