Share with:


בשרי

אופן הכנה

אופן ההכנה-
מטגנת את הבשר (אפשר אסאדו, צלי), מוציאה ושמה בצד.

באותו השמן שטיגנתי את הבשר מטגנת 2 בצלים גדולים עד שמזהיבים.
מוסיפים את הבשר,
מתבלת-
מלח,פלפל שחור,כורכום,כמון ופפריקה (לפי הטעם)
מוסיפים מים עד שמכסים את הבשר ומוסיפים בהתאם לצורך.
מוסיפים את הפטריות והערמונים
ומבשלים בערך שעתיים עד שהבשר רך

שבת שלום וגמר חתימה טובה!

צלי בשר עם פטריות וערמונים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים