Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
2 תבניות טפלון בקוטר 24 סנטימטר

מצרכים…
כוס חלב
1/2 כוס שמן
6 ביצים גודל לארג'
20 גרם אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח
250 גרם בטטה אפויה ומתובלת
250 גרם חציל קלוף אפוי ומתובל
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה מלוחה מגורדת

אופן ההכנה…
מניחים בקערה את החלב עם השמן והביצים ומערבבים היטב
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים יוצקים את המסה ל2 תבניות טפלון משומנות
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ50 דקות או עד הזהבה
בהצלחה😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

פשטידת גבינות בטטות וחצילים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

158 מתכונים