Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים
1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
1 בצל גדול קצוץ
6 בצים
4 כפות קמח
1 אבקת אפייה
2 בצים קשות קצוצים
3 לבבות דקל חתוך לפרוסות
2 כפות אבקת בצל
1 כף דבש
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2כפית אגוז מוסקט
1 כף פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה

2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד

3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק ..

פשטידה בטטה ולבבות דקל_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים