Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

חבילת דפי סיגר, האריזה האדומה.
מספריים.
חלבון ביצה.
חצי קילו שקד טחון, 2 כוסות סוכר, חצי כוס מים,
המון גרידת לימון, מעט ווניל.
לבשל מים וסוכר על אש קטנה למשך 15 דקות עד שיסמיך מאוד, לכבות, להוסיף רבע כוס מיץ לימון, להמתין שיתקרר.
להוסיף את הסירופ לשקדים, ללוש טוב.
ליצור כדורים קטנים במשקל 15-13 גרם.
לגזור רצועות לאורך הדפים ברוחב 5 ס"מ.
למרוח חלבון ביצה לאורך כל הפס.
להניח כדור שקדים.
לקפל מימין לשמאל עד שנוצר משולש.
להניח בתבנית עם הסגירה כלפיי מטה.
להכניס להקפאה מינימום 24 שעות לפניי הטיגון.
להכין סירופ: 4 כוסות סוכר, 2 כוסות מים, רבע כוס מיץ לימון, שקית סוכר ווניל, מקל קינמון
לבשל על אש קטנה למשך 20 דק.
לטגן את הפסטלים, להניח על נייר ניגוב, כשמסיימים טיגון, לטבול בדבש, פושר, לפחות 3-4 דקות.

למילוי מרוזיה – ריבת מרוזיה