Share with:


בשרי

אופן הכנה

יצא פשוט נפלא
והריח ממש משגע

התיבול לעוף הוא מאוד פשוט
זה יחס שווה של סילאן וסויה
אפשר להוסיף פלפל שחור גרוס, לא חובה
אין צורך במלח, הסויה מלוחה.

לכמות של ארבעה נתחי עוף ותפוחי אדמה קטנים עם הקליפה,
הכנתי בלילה של 3 כפות סויה + 3 כפות סילאן
ערבבתי היטב ושפכתי על העוף ותפוחי האדמה.
הכנסתי לתנור שחומם בחום 180 מעלות
בערך כשעתיים וחצי לא מכוסה.
מידי פעם הפכתי את העוף.

עוף שחום עם תפוחי אדמה
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

55 מתכונים