Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס שוקולד ציפס מומס
1 כוס שוקולד ציפס לא מומס
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי/תפוזים

הכנה:
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר בהדרגה מוסיפים שמן ומיץ קלמנטינות לסרוגין עם קמח, ואבקת אפייה מנופים
מאחדים לבלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת מעבירים מחצית מה בלילה, למחצית הנותרת, מוסיפים שוקולד מומס ושוקולד לא מומס מערבבים קלות, את בלילה זו מוסיפים מעל הבלילה שבת בנית ומשיישים בעזרת סכין.
אפייה ב180 עד לה זהבה ומקררים.
מצפים באבקת סוכר.

באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹

עוגת שיש עם שוקולד צ'יפס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים