Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:::
1 כוס קמח תופח
1 כוס קוקוס
1 כוס פיסטוק קלוי וטחון דק
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות שוקולד ציפס מריר,נכניס את כל החומרים היבשים לקערה ונערבב.
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
קורט מלח
חצי כוס שמן
1 כף גרד לימון
2 כוסות קרם קוקוס

הכנה:::
בקערת המיקסר להקציף חלבונים וקורט מלח,בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר לקבלת קצף יציב,להעביר לקערה אחרת.
באותה קערת מיקסר(אין צורך לשטוף) להקציף חלמונים ורבע כוס סוכר ,בהדרגה להוסיף,שמן וגרד לימון עד לאיחוד קל.
לסרוגין להעביר לתערובת החלמונים חומרים יבשים וקרם קוקוס עד לקבלת בלילה אחידה.
להוסיף את הקצף בתנועת עטיפה לבלילה לקבלת מסה אחידה.
לתבנית 26/28
עטופה בנייר אפייה להעביר את הבלילה ליישר באמצעות לקקן.
אפייה בתנור מחומם מראש ל160 מעלות לא טורבו.עד לקבלת קיסם יבש ולצנן.
ציפוי::
אפשר לאבק באבקת סוכר או לצפות בגאנש(200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 כוס קרם קוקוס או מעורבב עם שמנת מתוקה.
מידת הכוס,אונברסלית.
באהבה ענקית/
אורנה ועלני

עוגת שיפון קוקוס ופיסטוק_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

376 מתכונים