Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס
קילו פתיבר מרוסק דק
כוס קקאו
250 גרם מחמאה
כוס וחצי חלב
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
תמצית ברנדי 4 טיפות

לקרם
4 שוקולד מריר
2 מיכלי שמנת להקצפה
4 כפות ריבת חלב
חצי כוס קוקוס

להכנה
לבדל בסיר סוכר ,קקאו,סוכר וניל,חלב,מחמאה וברנדי לקרם סמיך לקרר מעט ולשפוך על הפתיבר לערבב שכל הפתיבר יכוסה בקרם ולשתח על תבנית אפשר 4 אינגליש קייק או אחת מלבנית בינונית להדק את העיסה ולקרר להכין קרם מהשוקולד והשמנת לבשל עד קבלת קרם סמיך ,למרוח על העוגה את ריבת החלב,לשפוך את הקרם שוקולד ולקרר לפזר קוקוס ולשמור בקירור

מתכון גולשים – חבר/ת קבוצת מאסטר מתכונים