Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמנת להקצפה
ממיסים שוקולד ושמנת מערבבים היטב ומצננים, מוסיפים חלמונים וטורפים עם מטרפה ידנית היטב.
מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל עדיין רך.
מקפלים את קצף החלבונים עם תערובת השוקולד עד לקבלת בלילה אחידה, יוצקים לתבנית קפיץ 24 אופים בחום של 170 35 – 40 דקות, ומקררים.
מלית דובדבנים ואוכמניות🍒
300 גר' דובדבנים
150 גר' אוכמניות
1/3 כוס סוכר
7 גר' גלטין
4 כפות מים קרים
לערבב ג'לטין ומים
לבשל דובדבנים אוכמניות וסוכר עד שהסוכר נמס, להמיס ג'לטין להוסיף לדובדבנים לערבב היטב ולקרר.
לצקת על הבסיס ולהקפיא עד להתייצבות.
מוס גבינת מסקרפונה שוקולד :
200 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת להקצפה
500 גר' שמנת להקצפה
1 גבינת מסקרפונה
4 כפות סוכר
10 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים קרים
לערבב ג'לטין ומים
להמיס שוקולד יחד עם חצי כוס שמנת להקצפה
להוסיף את הג'לטין המומס ולערבב היטב ולצנן מעט.
להקציף שמנת גבינה וסוכר עד לקבלת קצף במרקם יוגורט להוסיף את השוקולד ולהקציף מעט לקבלת תערובת אחידה לצקת על הדובדבנים ולהקפיא עד להתייצבות

עוגת שוקולד ג'לי דובדבנים ואוכמניות מוס גבינת מסקרפונה ושוקולד🍒🍒_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

50 מתכונים