Share with:


חלבי

אופן הכנה

למעטפת המנומרת
4 ביצים מופרדות..
חצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
קורט מלח
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
כפית נס קפה
כפית קקאו

לעוגה
שרוול ביסקויטים פתי בר מפורר
100 גרם חמאה

לגבינה
2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
איסטנט וניל אחד
2 גביעים של גבינה לבנה סה"כ 500 גרם
גבינת נפוליאון
הכל בכוס מידה

אופן ההכנה
למעטפת…
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר..
לקצפת יציבה…להוסיף חלמונים שמן וקמח ולערבב…
להוציא ל2 קערות 3 כפות מהעיסה לכל קערה…
לקערה אחת להוסיף את הנס..לשניה את הקקאו ולערבב..
לשים כל אחד בשקית זילוף..לרפד תבנית של תנור בניר אפיה…
לזלף עיגולים קטנים מהעיסה הבהירה..
ואז כל עיגול לזלף מסביב מהעיסה הכהה…
לא משנה הגודל …
להקפיא לרבע שעה…
להוסיף את העיסה שנותרה ולשטח על כל התבנית..
לאפות 15 דקות בתנור שחומם מראש על 180 לצנן…
לקלף את ניר האפיה

לתחתית העוגה
להוסיף לביסקויטים המפוררים את החמאה המומסת ולערבב טוב ..
לשטח טוב על התחתית ולהקפיא 10 דקות…
את הרולדה לחתוך שיהיה גדר מסביב לתבנית(תמדדו את דופן התבנית ותסמנו)….
להוציא את התבנית ולשים את הרולדה מסביב…

לקרם…
להקציף 2 שמנת מתוקה עם איסטנט וסוכר לקצפת יציבה להוסיף את הגבינות בתנועת קיפול…
לשפוך את העיסה בתבנית…להקפיא לילה…
למחרת אתם יכולים לקשט כיד הדימיון…

קישטתי עם גאנש:
חצי שמנת מתוקה
שוקולד מריר
כף דבש
דקה במיקרוגל לשפוך על העוגה ולהקפיא..

שעתיים לפני ההגשה להוציא למקרר למטה.

עוגת גבינה קרה מנומרת וללא אפיה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

123 מתכונים